Kick ass-filmer

Jag absolut älskar absurda filmer. Sådana där som både är brutalt våldsamma samtidigt som de är helt hissnande roliga. Och passar inte Kick-ass och Hot Fuzz in på den beskrivningen? Jo, det gör de och det är anledningen till att de är två av mina favoritfilmer. Får inte glömma 21 jump street heller. Den är inte så farligt blodig, men helt underbar ändå.
 
Sedan tycker jag om sådana där töntiga superhjältefilmer med massa coola animeringar. Trodde inte jag skulle gilla den första transformers filmen så mycket som jag gjorde. Superhäftigt med robotar som kan bli sportbilar och sen bli robotar igen. Och med känslor dessutom, waw!
 
Och så gillar jag alla de där japanska animefilmerna som Hayao Miyazaki har skrivit starkt. Karktärerna är söta och speciella och starka i sin personlighet. Historierna är vackra, underliga och djupa. Det verkar som om det finns mycket symbolik i den, men den förstår jag mig inte på alltid. Antar att det är den japanska kulturen som jag inte kan tillräckligt mycket om, men filmerna kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. 
 
Åh, längtar till Kick-ass 2:
 
https://www.youtube.com/watch?v=7UMbwxbgv8U&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D7UMbwxbgv8U&has_verified=1
 
 
| | Kommentera |
Upp